Midden in het natuurgebied Het Lutterzand ligt Landgoedcamping het Meuleman. Een ideale overnachtingsplaats als je zelf op zoek wilt naar Knertjes! Je loopt vanaf de camping zo het territorium van de Knertjes in, en met een beetje geluk (of pech…) komen de Knertjes in de vroege ochtend de camping op huppelen.

De knertjes worden ook regelmatig gespot door de buitensport-instructeurs van Adventure King, als ze in de schemering op pad zijn met mountainbikes.

Reserveren kan via onderstaand formulier, je krijgt bij aankomst een rugzakje met verrekijker, hoofdlampjes, pindakaas (lokmiddel) en nog wat attributen die onontbeerlijk zijn voor de doorgewinterde Knertjes-spotter.

De kampeerplaatsen kosten in het laagseizoen €24,00 per nacht voor twee personen, elke persoon extra kost €3,00 per nacht.

In het hoogseizoen kosten de plaatsen €30,00 per nacht voor twee personen, elke extra persoon kost €4,00 per nacht.

De wat meer verwende Knertjes-spotters kunnen ook een huisje huren. Een weekend in het laagseizoen kost €260,00, in het hoogseizoen €310,00

En we hebben de speciale Knertjes-Trekkershut, direct aan het heideveld. Deze hut is voor maximaal 2 personen, en kost €50,00  per nacht.

Het Knertjes-hoogseizoen is de periode Hemelvaart-Pinksteren en de maanden juli en augustus. Maar buiten het hoogseizoen zijn ze ook nog regelmatig te zien.

Reserveringsformulier Knertje

Reservering vanaf Knertje.nl

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ